Megrendelői tájékoztató

Az Alapítvány honlapján található megrendelőlap kitöltésével és elküldésével rendelhető képek kizárólag magáncélra használhatók fel! Amennyiben a képeket más célra kívánja felhasználni, vegye fel a kapcsolatot az Alapítvány munkatársaival.

A megrendelés folyamata

 1. Írja össze a megrendelni kívánt kép(ek) levéltári jelzetét (a képek neve megegyezik azok leltári számával).
   
 2. Nyissa meg a tájékoztató alatt található megrendelőlapot, és töltse ki azt a szükséges információkkal. A megrendelőlap kitöltésének feltétele a megrendelés általános szerződési feltételeinek elfogadása!
   
 3. Adja meg a nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát.
   
 4. Válassza ki a megrendelni kívánt kép(ek) formátumát (méret, felbontás, fájlméret, felhasználói díj) rendelkező verzióját.

  A magáncélú felhasználási díjak a megrendelt kép(ek) méretének függvényében:
  Kicsi / Small: 849 x 565 px / 72 dpi / 739 KB / 1200 Ft + ÁFA / kód: S
  Közepes / Medium: 1698 x 1131 px / 150 dpi / 2.4 MB / 2400 Ft + ÁFA / kód: M
  Nagy / Large: 2716 x 1810 px / 300 dpi / 5.5 MB / 4800 Ft + ÁFA / kód: L

  A felhasználási díjak tartalmazzák a kezelési költséget és a számla Magyarországra történő elküldésének postaköltségét. A magyarországi megrendelések mérsékelt felhasználási díjai az Alapítvány alapító okiratában megjelölt célkitűzéseinek szellemében kerültek meghatározásra.
   
 5. A megrendelés utolsó lépéseként kattintson a megrendelőlap alján található „Rendelés feladása” gombra.
   
 6. A rendszer a megrendelés leadását követően a megadott e-mail címre azonnal értesítést küld, amely tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos valamennyi információt.
  A megrendelések feldolgozása munkanapokon heti egy alkalommal (5 munkanapon belül) történik.
   
 7. A megrendelés akkor válik érvényessé, ha az Alapítvány e-mailben visszaigazolja azt. A visszaigazoló e-mail tartalmazza a megrendelés azonosítószámát, melyre hivatkozva elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban.
   
 8. Az Alapítvány a felhasználási díj utalását és az Alapítvány számlájára történő beérkezését követően a kiválasztott képeket a megadott e-mail címre 5 munkanapon belül elektronikus úton megküldi. Kérjük, az utalás során a megjegyzés rovatban tüntesse fel nevét és megrendelésének azonosító számát!
   
 9. Az Alapítvány számlaszáma:
  Bankszámlaszám: 11991102-02139889-00000000
  Számlát vezető bank: Erste Bank Hungary Zrt.
   
 10. Az Alapítvány a megrendelés lebonyolítását követően postai úton megküldi a vásárlásról kiállított számlát.