Adatvédelem

A Magyarországi Mindszenty Alapítvány tiszteletben tartja a személyes adatok védelmét, és a mindenkor hatályos jogszabályok figyelembevételével kezeli a honlap használata során tudomására jutott és rendelkezésére bocsátott ilyen jellegű adatokat. Amennyiben bármely személyes adatát eljuttatja a Magyarországi Mindszenty Alapítványhoz, ezzel hozzájárulását adja, hogy azt az Alapítvány – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. A Magyarországi Mindszenty Alapítvány kizárólag a megjelölt célra használja fel ezeket a személyes adatokat, nem egyesíti más forrásból származó adatbázisaival, nem adja át harmadik félnek, és minden ésszerű erőfeszítést megtesz e személyes adatok védelme érdekében.

A honlapunkon keresztül történő megrendelés során csak olyan adatokat kell megadnia, amelyek feltétlenül szükségesek megrendelésének maradéktalan teljesítéséhez illetve az esetleges későbbi kapcsolattartáshoz.

Személyes adatait kizárólag online-bankkártyás fizetés esetén és kizárólag a tranzakciót lebonyolító bankhoz továbbítjuk, azonosítási céllal. Adattovábbítás a hatósági hivatalok felé csak a törvényi előírások keretében történhet.

Honlapunk olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) is tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a Magyarországi Mindszenty Alapítvány nem vállal felelősséget.

Adatvédelmi nyilatkozat
A Magyarországi Mindszenty Alapítvány felelősséget vállal a fentiekben meghatározott adatvédelmi előírások betartásáért.