Török Csaba: Prímás album

Ár: 4990Ft
Török Csaba: Prímás album

Kiváló munkát tart kezében az Olvasó. Túl a jól eligazító tartalmán, nehéz témákat is világosan és közérthetően kifejtő szövegén, kitűnően megkomponált a kötet szerkezete. A szöveg élvezetes és olvasmányos, impozáns a fényképválogatás, se túl sok, se túl kevés – épp megfelelő – a terjedelem. Nagyon régóta szükség volt egy ilyen, kimondottan Mindszenty bíboros életéről és életszentségéről szóló munkára. Ez a kötet legnagyobb értéke és újdonsága, hiszen pont arról szól, ami egykor és ma is a legfontosabb a Mindszenty-jelenség értelmezésében, és ami a Mindszenty-örökség lényegét, a szent életű bíboros XXI. századi kultuszának alapját képezi.

Azt lehet mondani, hogy ebben a kötetben, mely reprezentatív kivitelű 956 számozott példányban jelent meg, minden kézre áll, nekünk, olvasóknak csak a lelki-szellemi nyitottságunkra van szükség.

1956

A kiadvány megjelenését az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatta.

Rendeléshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon.