Adomány

Alapítványunk célkitűzéseihez bárki csatlakozhat. Vállalkozói tevékenységet nem folytatunk, az iroda működését és a szerteágazó feladatok ellátását kizárólag adományokból, az alapítványi és különböző pályázati forrásokból finanszírozzuk. Amennyiben szeretné támogatni a munkánkat, már most rendelkezhet adója 1%-ról:

1. Az 1% felajánlásához szükséges adatok:

Magyarországi Mindszenty Alapítvány

Adószám: 18063703-1-42

Hogyan kell nyilatkozni az 1%-ról?

(1) Kattintson ide, lépjen be az ügyfélkapujába.

(2) Látni fogja saját adóazonosító jelét, görgessen az adatlap Rendelkezés civil kezdeményezett részére sorához.

(3) Másolja be az adószámunkat: 18063703-1-42

(4) Küldje el. Kész.

Vagy

(1) Másolja le az adószámunkat: 18063703-1-42

(2) Küldje át a könyvelőjének. Kész.

Ne várja meg a május 20-i határidőt. Intézze most!

2. Adományát az alábbi módokon juttathatja el hozzánk:

• banki átutalással az alábbi bankszámlaszámunkra:
    11991102-02139889-00000000 (HUF)
    IBAN HU58 1199 1102 0213 9889 0000 0000

• SWIFT/BIC-kód: GIBAHUHB

• postai befizetéssel, melyhez csekket igényelhet az iroda fent közölt elérhetőségein vagy megtalálhatja ezeket a Vértanúink-Hitvallóink folyóirat templomokban terjesztett ingyenes lapszámaiban

• vagy a PayPal rendszeren keresztül:

Alapítványunk az internet legelterjedtebb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatási tranzakció természetesen 128 bites SSL titkosítással történik. Ha rendelkezik Paypal account-tal támogathat bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetősége van online bankkártyás adományozásra is.

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.
A procedúra technikailag a fenti Donate feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fogja irányítani, ahol biztonságos bankkártyás tranzakciót hajthat végre (az oldal magyar nyelven egyelőre sajnos nem érhető el).
A további lépések pontokba szedve.

Az adományozás további menete:
Kérjük, az oldal alján töltse ki az adományozás paramétereit, majd nyomja meg az “Elküld” gombot. Az itt megadott adatokat a Magyarországi Mindszenty Alapítvány kizárólag az adományozással kapcsolatban használja fel és az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül senkinek nem adja tovább.
Ezt követően átkerül a Paypal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez vagy be kell lépnie a Paypal rendszerébe – ha rendelkezik Paypal account-al, ha nem, akkor készítenie kell egyet  – , és lebonyolítani a tranzakciót, vagy, ha nincs Paypal account-ja, a “Continue” linkre kattintva léphet be a Paypal bankkártyás fizetést biztosító felületére.
A bankkártyás fizetést biztosító felületen a kártyaadatok megadását követően a “Review Donation and Continue” gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
A fizetést követően visszatér az Egyesület oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Adományát köszönjük!